ГЕРБ-СДС София Област откри предизборната си кампания в Костинброд

ГЕРБ-СДС София Област откри предизборната си кампания в Костинброд

По традиция, с молебен за здраве в църквата „Св. Св. Кирил и Методий“ в град Костинброд, коалицията ГЕРБ – СДС откри предизборната кампания в Софийска област. „Въпреки прогнозите на социолозите за безалтернативна победа на ГЕРБ, ни предстои една трудна кампания в условията на вихреща се пандемия от COVID-19 и задълбочаваща се икономическа криза. Няма да пестим усилия, за да могат нашите идеи и управленски намерения за овладяване на кризите да достигнат до всеки един от Вас, хората в Софийска област! Защото само заедно и с Вашата решителна подкрепа можем да бъдем ПО-СИЛНИ ОТ ХАОСА на служебната власт и да изберем истински ОБЕДИНИТЕЛИ НА НАЦИЯТА като професор Анастас Герджиков и полковник Невяна Митева!“, заяви пред членовете и симпатизантите на ГЕРБ водачът на листата Младен Маринов.

 

„България е в криза, която се задълбочава всеки ден – здравна, политическа, социална, икономическа. Затова цената на тока за бизнеса е стотици левове, а София област свети в червено. Отговорността за това носи кандидатът за президент Румен Радев и еднолично назначеното от него служебно правителство“, посочи областният координатор на ГЕРБ София област и втора листата Николина Ангелкова и допълни: „Пожелавам мъдрост и търпение на избирателите, с чиято помощ отново трябва да сложим ред в държавата. На всички структури в 22-те общини в София област – разчитам на Вашата мотивация и отдаденост, с която винаги сте работили, за да докажем отново, че сме по-силни от хаоса с номер 32!“

 

В силния отбор на Коалицията ГЕРБ – СДС за София област са още: Дамян Маринов – инженер-мениджър от Ботевград; Миглена Георгиева – предприемач от град Своге; Валентин Милушев – народен представител в 44-ото, 45-ото и 46-ото Народно събрание; Йоан Димитров – теолог по професия от Долна баня; Кристина Йорданова от Костинброд – зам.-председател на МГЕРБ с ресор „Организационна дейност“; Николай Николов – заместник областен управител на Софийска област в периода 2014 г. – 2021г.; Юлиян Леков – областен председател на СДС; Денис Величков – студент от Костинброд; Цветан Сичанов – юрист от град Самоков; Йорданка Бичева – икономист от Ихтиман; Мария Джонгова – инженер от град Пирдоп; Мария Стоичкова-Денкова, падагог от Сливница; Йоана Рашкова – финансист от град Своге и Борислав Борисов – еколог по професия от град Божурище.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *