ГЕРБ – Благоевград с 65 нови членове от началото на годината

ГЕРБ – Благоевград с 65 нови членове от началото на годината

Структурата на ГЕРБ в Благоевградска област e приела от началото на 2021 година нови 65 членове. Те са в общините Гърмен, Якоруда, Банско и Петрич, съобщиха от партията.

„Успешното управление на ГЕРБ, начело с премиера Бойко Борисов, резултатите от добрите политики, които се постигат в различните региони, са мотивация за хората да се присъединят към най-голямата партия в страната”, коментира областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков.

Той подчерта, че активната работа на местните структури, както и на народните представители на ГЕРБ в Благоевградска област, които оказват съдействие и подкрепата при решаването на редица проблеми, повишава доверието на хората.

„През последния месец само в образователната и спортната инфраструктура в Благоевградска област са отпуснати близо 2,5 млн. лв. Продължава с ускорени темпове строителството на автомагистрала „Струма” – стратегически проект за нашата област, а и за страната, който стана възможен благодарение на ГЕРБ. През годините сме доказали, че когато поемаме ангажименти, ние от ГЕРБ, активно работим за тяхното изпълнение”, каза още Андрей Новаков.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *