Георг Георгиев : Румен Радев потъва като „Вера Су“

Георг Георгиев : Румен Радев потъва като „Вера Су“

Член на ГЕРБ направи любопитно сравнение между държавния глава на България и потъналия кораб край Камен бряг.

„Служебното правителство отне средствата за заплати на строителите, те бяха извадени от подготвената предварително сметка, за да каже, че си е увеличило приходите и излъга“. Това заяви в „Твоят ден“ Георг Георгиев от ГЕРБ.

Той счита, че България на Румен Радев не се харесва от никого. А корабът „Вера Су“ е олицетворение на самия Румен Радев – „потъващ, неспособен, но лицемерен и нагъл човек“.

„Не считам, че има политическа сила, способна да управлява сама. Не е факт, че ГЕРБ е в изолация. Ако ние сме били, значи всички са били в изолация, щом никой не бе в състояние да проведе адекватен диалог. Имаше доста грозни, цинични, крайни квалификации. Един интелигентен човек, който има достойнство, не би позволил да има последващи разговори“, сподели той.

По думите му никога ГЕРБ не си е позволявал такова поведение към партньорите си.

„Не сме поставили разделителни линии в НС, политическото представителство на всеки един българин трябва да бъде уважавано. Политиката бе превърната в терен, на който можеш да кажеш всичко без последици“, подчерта Георгиев.

Според него без ГЕРБ стабилно управление не може да има.

„Ще направим опит за проектокабинет, резултатите ни задължават“, разкри той.

„Изправи се.БГ“ са компрометирани личности, скептичен съм, че отново ще намерят място в НС“, коментира Георгиев.

Бившият зам.-министър на външните работи смята, че казусът с гражданството на Кирил Петков трябва да се изясни и той да признае, че е нарушил Конституцията.

„Волеизявлението му не задължава Канада да го освободи от гражданство. Съмнявам се, че Румен Радев не е знаел, че Петков е бил с двойно гражданство. Можел е, ако е искал, да провери. „Продължаваме промяната“ засега е доста аморфна формация, не ги познаваме и не знаем какво да очакваме от тях“, завърши той./ Novini.bg.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *