ГЕОРГИ МАМАЛЕВ, ТОНЧО ТОКМАКЧИЕВ И КАМЕН ВОДЕНИЧАРОВ ПРИСТИГАТ В САНДАНСКИ!

ГЕОРГИ МАМАЛЕВ, ТОНЧО ТОКМАКЧИЕВ И КАМЕН ВОДЕНИЧАРОВ ПРИСТИГАТ В САНДАНСКИ!

„Майсторите на комедията” е супер ТОП шоу с участието на любимците на България, гениалните комици Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров. Тримата големи актьори ще разтърсят от смях и песни залата на Културния дом в Сандански на 26.01.2024 г. от 19.00ч. с едно изключително забавно, динамично, екстремно и взривяващо от смях представление!
Ще има песни, ще има забава, ще има гарантирано много смях!
„Майсторите на комедията“ е комедийно, сатирично музикално шоу за събитията, новините и живота в България, Европа и света, в които ще разпознаете много личности и събития предадени по един комичен и забавен начин.
Реалният живот, преобърнат през техния майсторски комедиен талант, ще ви разтърси, а комичните фрази ще помните завинаги и ще се смеете дълго след това.
В представлението, което ще ви залее със смях, са включени текстове и образи от телевизионни и театрални формати, пресъздадени от актьорите Георги Мамалев, Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев.
В спектакъла се изпълняват някои от най-популярните песни от историята на Ку-ку, Каналето и НЛО, които със сигурност ще пеете заедно с тях.
Актуалните теми от съвременната политика, икономика, медии, изкуства, лайфстайл и нова музика се представят на зрителите по ироничен и чудодеен начин.
Усмивките, доброто настроение и силните емоции са гаранирани.
За билети: Касата на пл. „България“ № 1, тел. 0884 68 20 48
тел. на организатор: 0899 55 22 51.
Може да закупите билети и от тук:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *