Гала посрещна 54-ия си рожден ден в Банско

Гала посрещна 54-ия си рожден ден в Банско

Блондинката, която е повече от 20 години на екран, се отдаде на кратка уикенд почивка, на която бе заедно със своя любим Стефан. Романтичното бягство бе нещо като две в едно, защото освен Свети Валентин (вероятно и Трифон Зарезан) двамата са отпразнували рождения ден на водещата на “На кафе”, която навърши на 13 февруари 54 години, пише vbox7.

Датата 13 е много специална за Гала, дори се е родила в 13 ч. Нещо любопитно – първата буква от името на Мари, дъщерята на Гала, е 13-ата буква на азбуката. По този щастлив семеен повод звездната двойка са избрали да избягат от София, за да се отдадат на приятни мигове в планината, и по-точно в Банско. Стефан сподели в своя Инстаграм трогателен пост, в който се обръща към Гала с много мили думи.

“Честит рожден ден, Любов! Честит празник на това приказно момиче! В попремръзналата събота на 13 февруари ви поздравявам и вас със затопляща снимка на наааай-вълшебната рожденичка днес! Точно с такава лекота и заряд, излъчвани от този кадър, знаете, че Гала достига до всеки, а хората, които не я познават и нямат късмета да контактуват с нея, аз намирам за ощетени… За щастие ефирът помага и може да се изпие по кафе в нейна компания. Моля, не се стеснявайте да я поздравите, защото тя наистина обича всички. А сега – кафето с нея ще е само за мен, интимно и егоистично; не ме е срам, защото аз се гордея, че „пътувам” с тази жена – през сполуки и неволи, през видимия и невидим спектър на живота, през краткото пътешествие, което оцветяваме с любов, и съм щастлив, че моето е тоооолкова шарено. Черпя ви торта. И по едно малко, за здраве и настроение”, пише Стефан към тази прекрасна снимка на Гала.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *