В Югозападна България канабисът се отглежда по-често от картофи

В Югозападна България канабисът се отглежда по-често от картофи

В Югозападна България канабисът се отглежда по-често от картофи, казват криминалисти, които все по-често залавят цели ниви от наркотичната растителност. В цялата местност на юг от Благоевград масово се отглежда този вид трева.

Все по-често залавяме баби и дядовци, които поддържат, а после късат насажданията и ги складират в домовете си.

Пред съда всички твърдели едно и също – не знаели, че това е канабис. Съвсем малък процент от задържаните изтъквали, че използват растението за лечебни цели. Съдът налагал условни присъди и парични глоби, но имало и много редки случаи, в които съдиите се произнасяли с ефективен затвор. Това се случвало само на хора, които имали рецидив в отглеждането на дрога.

image

Нормализирайте кръвното като приемате веднъж дневно…

image

Който има хипертония, спешно прочети! Кръвното винаги ще е…

image

Отслабнах с 25 кг за един месец след като започнах да пия…

Канабисът лекува около 45 болести, категорични са лекарите, пише „Лупа“.

Големият плюс на конопа, или канабиса, както още го наричаме, е, че се справя идеално с всички видове болка. При пациент в добро ментално здраве – такъв, който няма психични заболявания, тревата няма никакви странични ефекти.

В Израел например канабисът се използва съвсем легално. Лекарят там изписва тревата за един месец, а пациентът трябва да я използва в предписаните дози.

Хитри българи въртят бизнес с канабис, като са се заселили в Северната ни съседка Румъния. Там властите дават канабиса да се изнася в чужбина за лечебни нужди, като по този начин нашенците си докарват големи печалби.

Все по-често се говори, че и у нас канабисът ще се отглежда законно, но все още сме далеч от тази стъпка. В момента ченгетата се хвалят с акции, след които следват арести, а иззетият канабис се унищожава.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *