В следващите няколко дни ни удрят силни магнитни бури

В следващите няколко дни ни удрят силни магнитни бури

 И въпреки, че те са с различна мощност по своето влияние, важно е метеозависимите хора да знаят ясно кога да ги чакат, за да не планират сериозни неща, а да дадат предпочитание на почивката и грижата за себе си здраве.

На 21 и 27 януари ни удрят силни магнитни бури. И въпреки, че те са с различна мощност по своето влияние, важно е метеозависимите хора да знаят ясно кога да ги чакат, за да не планират сериозни неща, а да дадат предпочитание на почивката и грижата за себе си здраве.

Има няколко универсални метода, които ще ви помогнат не само да се справите с магнитните бури, но и да подобрите благосъстоянието си във всеки ден, когато трябва да се възстановите.

На първо място, трябва да балансирате съня си и да си лягате преди 23:00 часа, както и да се погрижите за диетата си: намалете количеството мазни, пикантни, солени, сладки храни, и алкохола в диетата си. Добре е да откажете цигарите в дни като тези. Можете да прекарате време в разходки на чист въздух.

Приемът на вода също трябва да бъде балансиран, тъй като недостатъчните количества от нея в организма могат значително да повлияят на благосъстоянието на тялото. Добре е да приемате поне по 30 мл на килограм телесно тегло вода.

zdrave.to

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *