В Разлог продължава проектът „Утрото е в нашите ръце“

В Разлог продължава проектът „Утрото е в нашите ръце“

Успешно продължава сътрудничеството на ученици и учители от Основно училище „Никола Парапунов“ в Разлог с партньорите от Франция, Чехия, Турция и Испания, по проект „Утрото е в нашите ръце“, ръководен от преподавателя Павлина Маркова.

През изминалата седмица се проведе събитие и виртуална среща по програма, подготвена от чешките партньори. Участие в нея взеха ученици от VIб, VIв, Vа и Vб клас при спазване на противоепидемичните мерки. Темата бе  „Разнообразието в екосистемите“. Чрез интерактивни карти и изработени 4D пирамиди учениците показаха различни екосистеми в България и разнообразния организмов свят в тях.

Изработените брошури с правила за опазване на околната среда бяха раздадени в центъра на града и пред Историческия музей. Учениците бяха поздравени за идеята от граждани на града. Най-много емоции предизвикаха танците под звуците на чешка музика. Виртуалната среща завърши с изложба, на която бяха представени информационни постери на тема „Запази Земята чиста“, проекта „Морско дъно“, рисунки, отразяващи чешките традиции, снимки./bnr.bg

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *