Владимир Москов поема временно управлението на БСП

Корнелия Нинова: Кандидатирам се за председател, предоставям правомощията си на Владимир Москов.

Това обяви Корнелия Нинова по време на пресконференция тази сутрин.

„Днес аз подавам своите документи и се кандидатирам за пряк избор за председател. От 12-ти август  излизам в предизборна кампания. За времето на кампанията предоставям правомощията си на заместник-председателя Владимир Москов – седем мандата кмет на Гоце Делчев, сега член на комитета на регионите, човек с голям организационен и политически опит“ каза още Корнелия Нинова

Управлението на БСП ще бъде поето временно от кмета на община Гоце Делчев Владимир Москов, който в момента е зам.-председател на БСП. Градоначалникът има голям управленски опит в местното самоуправление, вече седем мандата е кмет на община Гоце Делчев. От години е член на Европейския комитет на регионите и защитава интересите на България в Европейския съюз.

Кметът Москов е сред най-уважаваните управници не само в Пиринския край, но и в страната. Затова никак не е случайно, че му бе гласувано доверие да бъде в националното ръководство на БСП, където също е оценен заради опита, диалогичността, принципите и професионализма си.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *