Васил Найденов призна за тежки болести

Васил Найденов призна за тежки болести

Васил Найденов не спести какво е здравословното му състояние, особено в пандемичната обстановка, в която се намираме в последните две години насам.

Признанията, легендата на родната популярна музика, направи в ефира на Нова телевизия, където сподели и за отдавнашните си неволи с „Топлофикация“.

„Платих си на „Топлофикация“, които ме изненадаха с интересна и бих казал голяма сума. Обясниха ми, че и да не са прави, ще трябва да платя и го направих. Дадох им парите. При мен не е толкова страшно, защото работя и мога да си плащам в такива случаи, но какво да правят хората, които разчитат само на пенсията си? Ако пък нямат деца и няма кой да помага, положението е безизходно“, заяви Найденов пред Лора Крумова.

Засега изпълнителят на „Телефонна любов“ се е отказал от съдебен иск срещу „Топлофикация“, защото изчаква изравнителните сметки. Но вероятно и това се е отразило на здравословното му състояние, което в последните години не е съвсем изрядно.

„От 20-годишен съм с хроничен колит и гастрит. Аерофагия имам също последна степен. Имам и проблеми със сърцето – извън ритъм съм отдавна, но още съм жив и ме държи емоцията, публиката също ми е голям поддръжник“, сподели Васко Кеца. И добавя:

„Не съм спирал да работя. Това ме и зарежда, и ми дава някаква сигурност. Колкото до новото правителство, ми харесва това, че са млади хора, няма да им бъде никак лесно, но дано нещата в България да стават от добри по-добри“.

„Не бих станал жури в риалити формати, няколко пъти са ме канили, но все отказвам. Не мога да се ангажирам, тъй като много работя и нямам време. Предаванията продължават по 2-3 месеца и ако приема да съм жури, как ще комбинирам основните си ангажименти с участието в тези формати? Направо е невъзможно, а аз съм отговорен човек. Дори да бях по-млад, пак не бих се съгласил. Не мога да си представя, че ще пея до посред нощ, а на другия ден ще отида недоспал в студио, това е отговорност“.

71-годишният изпълнител е категоричен, че ще се ваксинира, ако трябва и четвърти път, само и само да се спаси от тази напаст коронавирус.

Единственото, на което се дразни легендата на българската естрада, е фактът, че не навсякъде се контролира положението със зелените сертификати.

„На няколко места ги питам защо не ме проверяват, а те – „Знаем, че сте изряден“, но чувам, че не навсякъде е така. Не може да живеем сред толкова хора, на които да не им пука за другите“, възмущава се маестрото.

Колкото до прословутия ремонт на апартамента му, който вече продължава с години, Васил Найденов не смята, че ще го приключи и тази година.

„Колебая се дали изобщо да го приключвам, защото после пък ще ми е скучно и няма да има какво да правя. Така съм възпитан, че все нещо трябва да върша, да легна да спя – не става, не мога“, смее се голямата звезда на българската естрада.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.