Българска легия антимафия: Проф. доктор Лъчезар Иванов да обясни какво означава репликата на Симона „Ах Този Хром“

Българска легия антимафия: Проф. доктор Лъчезар Иванов да обясни какво означава репликата на Симона „Ах Този Хром“

След като прокуратурата промени обвинението на Кристиан Николов – той вече ще отговаря за умишлено убийство на Милен Цветков, излязоха и следващи информации за катастрофата и състоянието на шофьора, съобщи БНТ. Резултатите от направените му изследвания показват, че Николов е седнал зад волана след употребата на 4 различни вида наркотици, но и със съмнение и за 5-ти. Николов е седнал зад волана сред употребата на амфетамин, марихуана, кокаин и бромазепам.

Разследващите проверяват данни обаче дали Кристиан се е дрогирал с едно от най-скъпите синтетични наркотични вещества адренохром, наричано още „сатанинския наркотик“. Веществото е дериват на адреналина, предаде БНТ.

Симона Цанкова – приятелката на Кристиан, причинил смъртта на Милен Цветков. Питайте любителите на АМФЕТАМИНИ и професор доктор ЛЪЧЕЗАР ИВАНОВ, какво означава репликата от снимката „АХ ТОЗИ ХРОМ“, пишат от Българска Легия Антимафия.

Запознати твърдят, че използваното „хром“ по всяка вероятност е съкращение на названието „адренохром“.

Дали е така един Господ знае.

Иначе Адренохром е вещество, образувано при окисляването на адреналина. Има конспиративни теории, че се добива от кръв на тероризирани деца, отвлечени за трафик. Това е много силен наркотик, превъзхождащ хероина, екстази, кокаин и другите познати наркотици.
Носят се легенди, че дава подмладяващ ефект и се води еликсир на младостта. Ползват го холивудските звезди.
Цената му е изключително висока. Викат му наркотикът на „Черната власт““


Внимателните анализи на събраните до момента доказателство, както анализа на записите на охранителни камери в района, показват, че най-вероятно автомобилът на Николов се е движил със 120 км/ч като е ускорил до над 140 км/ч, когато е ударил колата, управлявана от Милен Цветков. Изводът на разследващите е, че Кристиан не е имал намерение да спре и поради тази причина те преквалифицират обвинението в умишлено убийство. Излезе и друга катастрофа със същия автомобил от преди три години, съобщава още БНТ. По време на нея има причинена средна телесна повреда. За нея на съд е предадена майката на Кристиан Николов – Десислава Пешева. Нейната наказателна отговорност е заменена заради чистото и съдебно минало с административна санкция – глоба.

Съмненията на разследващите са, че тогава Пешева е поела отговорност за катастрофа, която е причинена от сина и Кристиан. По тази причина Върховната касационна прокуратура изземва това вече приключило дело, и ако събере достатъчно доказателства, е възможно да го възобнови.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *