Българи ограбиха възрастна жена и извършиха взломни кражби на остров Крит

Българи ограбиха възрастна жена и извършиха взломни кражби на остров Крит

Тримата мъже са на възраст 34, 30 и 22 години.

Грабеж на възрастна жена и четири кражби в домове и предприятия в по-широкия район на Акротири и Малеме в Ханя, са извършени от тримата българия, според направеното разследване от гръцкато полиция.

Както стана ясно от събраните по време на предварителното разследване доказателства, тримата българи на 34, 30 и 22 години са ограбили в началото на годината възрастна жена, от чиято къща в местността Кунупидиана са задигнали 1000 евро. В същото време в периода от 16 декември до 2 януари те са извършили четири взломни кражби и са задигнали пари, бижута, електронни устройства, професионална техника, хранителни стоки и алкохолни напитки на обща стойност над 9000 евро.

При извършените огледи в жилищата и в автомобилите им са открити пушка, два ножа и 11 патрона. Освен това са иззети голямо количество бижута, злато, ценности и различни предмети, част от които разпознати от собствениците им.

Срещу тримата чужденци е образувана преписка за грабеж и нарушения на закона за притежаване на оръжия от прокуратурата в Ханя в събота сутринта. В понеделник ще бъдат разпитани от следовател.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *