Българин е на финала на най-голямото музикално шоу на Балканите – „Zvezde Granda”

Янко Янков-Яни е първият българин, класирал се за големия финал в най-мащабното балканско музикално шоу – „Zvezde Granda”. Той ще се излъчва на живо в nova.bg в събота вечер.

26-годишният изпълнител спечели полуфиналния двубой срещу Деян Дачевич от Босна и Херцеговина, с което заслужи мястото си в последния, 14-и кръг на състезанието.

На предпоследното стъпало родният талант изпълни две песни на своя идол Шабан Шаулич, с което получи гласовете на всички членове на журито – Цеца Величкович, Ана Бекута, Вики Милкович, Драган Стойкович Босанац, Александър Милич и Джордже Давид.

Ментор на Янков в шоуто е легендата на сръбската народна музика Снежана Джуришич.

Големият финал ще се състои в събота, 8 юни, от 22 часа. Можете да го гледате на nova.bg.

От България не може да се гласува за Янков чрез SMS по време на живото предаване. Във Facebook страницата си обаче талантливият певец призова да го подкрепим, като последваме СЛЕДНАТА СТРАНИЦА В INSTAGRAM и харесаме неговата снимка. Ако именно той се окаже фаворитът на феновете на шоуто, ще получи 50 гласа на финала.

Скъпи приятели, въпреки, че българите няма да гласуват това е моят номер! Линиите за гласуване ще бъдат отворени веднага щом започне предаването на 8-ми юни! Всеки телефонен номер може да изпрати 20 смс-а! Ако имате познати в долупосочените държави можете да споделите и да помогнете! ❤️
Пример: смс на номер 1010 с текст 5 за Сърбия!
Благодаря ви!❤️

439
78
165

Vesti.bg

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *