Бъкингамският дворец с първа реакция след интервюто на Хари и Меган

Бъкингамският дворец с първа реакция след шокиращото интервю на принц Хари и Меган Маркъл пред Опра Уинфри. Те разпространиха изявление, в което се казва, че са загрижени за обвиненията в расизъм от член на кралското семейство и ще разгледат въпроса.

„Цялото семейство е натъжено да разбере в подробности какво предизвикателство са били последните няколко години за Хари и Меган“, се казва в изявлението, което идва след излъчването на интервюто на Острова вчера.

„Повдигнатите въпроси, конкретно и този за расизъм, предизвикват загриженост. Те се приемат много сериозно и ще бъдат обсъдени в кралското семейство. Хари, Меган и Арчи винаги ще бъдат обичани членове на семейството“, се казва още в изявлението.

Шокиращото интервю предизвика и много реакции по целия свят. Някои смятат, че времето за подобни изказвания е абсолютно неподходящо. Други аплодират смелостта на младата двойка.

 

 

В интервюто, което привлече средно 11 милиона зрители във Великобритания и 17 милиона в САЩ, не бяха спестени редица обвинения, отправени към Короната. Расизъм, психически тормоз, неравенство – коментарите на двойката разтърсиха света.

Сред най-шокиращите обвинения, които Меган Маркъл отправи, беше това за расизъм срещу детето й Арчи. Тя намекна, че титлата “принц” му е била отказана заради опасения относно цвета на кожата му. Меган Маркъл получи значителна подкрепа от активисти из целия свят.

 

nova.bg

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *