Братът на Бербатов – Асен задържан пак с дрога

Братът на Бербатов – Асен задържан пак с дрога

Пак арестуваха брата на Димитър Бербатов - Асен

Асен Бербатов – братът на футболна Димитър Бербатов бе заловен с наркотици в Благоевград. Мъжът е арестуван снощи при акция на полицията в града.

Асен Бербатов в момента е задържан за 24 часа като е образувано и досъдебно производство, което се наблюдава от Окръжна прокуратура, съобщава „24 часа“.

Това не е първото провинение на брата на футболиста. Преди време той бе заловен да шофира без шофьорска книжка, както и с кокаин.

Припомняме, че Асен Бербатов не за първи път попада в полицейска клопка. Преди време заедно с авера си Н. Борисов бяха задържани в автомобил на Е 79 край Дупница, с близо 20 грама кокаин. Наркотикът бе скрит в дунапренено детско столче. Тогава Асен Бербатов се държа арогантно с полицаите, заплашвайки ги с брат си, известният футболист Димитър Бербатов.

През 2012 година Бербатов получи условна присъда, сред споразумение с прокуратурата за продажба на кокаин. Асен бе заловен и да шофира автомобила си без книжка, заради което бе осъден. От известно време, според мълвата в областния център, той живее в София. В Благоевград останаха съпругата му Димитрина и синът им.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *