Боровец – закриване на летен сезон 2020

Летните активности в Боровец ще продължат до 22 септември, вкл. Дотогавa кабинковият лифт „Ястребец“ и четириседалковата въжена линия „Ситняково Експрес“ ще продължат работа по действащото лятно разписание.

След празничния уикенд, от 23-ти септември, лифтовете в Боровец ще излязат в годишна профилактика, за да са готови да посрещнат любителите на снежните спортове през предстоящия ски-сезон 2020/2021.

И това лято хиляди гости на к.к.Боровец откриха красотата на Рила планина и се забавляваха с лятната програма на Adventure Center Borosport. До 22-ри септември все още може да избирате сред разнообразните летни активности – полудневни и целодневни пешеходни турове, скално катерене и алпинизъм, конна езда, стрелба с лък и пушка, приключения за малки и големи във въжения град „Бороландия“, детска анимация и още много.

Напомняме за събитията, които предстоят в Боровец до края на летния сезон – Adventure Sky Run и Borovets Camera Days 2020. С нетърпение очакваме да разберем кой ще бъде победителят в едно от най-вълнуващите състезания по планинско бягане на Балканите, а талантливият фотограф Георги Даскалов – Агента, ще обикаля по трасетата на Borovets Mountain Bike Park, за да улови най-екстремните и оригинални байк трикове.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *