Борисов: Не работим, а се занимаваме с кокошкарски обиди

Лидерът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов коментира дали има шанс за съставяне на правителство в рамките на юбилейното 50-то Народно събрание.

„Какво ще се случи и кой би бил няма никакво значение, когато ние нямаме национални позиции, нямаме парламент, който да защити националния интерес”, каза Борисов, предава БТВ.

Той отбеляза, че е натъжен от случващото се и е трудно да слуша какво се говори в пленарна зала. „ЕК излезе с доклад как българският народ е пропилял времето и милиарди, много милиарди по ПВУ, еврофондовете за съжаление не се използват от българите и едва след май месец правителството започва да работи по тях”.

В свой стил Борисов каза, че вместо да се дискутират и решават важни въпроси, депутатите се занимават с кокошкарски обиди. И допълни, че предстои среща на върха на НАТО, а все още не е решено кой да ни представи на нея.

„По наше време, поне аз като бях премиер, аз ходех по европейските съвети, а главнокомандващият ходеше по срещите на НАТО. Трябваше вече да имаме позиция“, категоричен бе лидерът на ГЕРБ.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *