Борисов на 3 март: Нашето място е сред развитите държави!

С чувство на дълбоко уважение към всеки от Вас Ви поздравявам по случай Националния празник – 3 март. И днес продължаваме да следваме техния завет, че нашето място е сред развитите демократични държави като горда и свободна нация. Това се казва в съобщението на премиера Бойко Борисов по случай Трети март.

„Подвигът на Шипка е ярък български символ и той завинаги остава в паметта и сърцата ни. Той ни дава кураж да се справяме с днешните предизвикателства, за които повече от всякога са нужни дипломация и разбирателство, мъдрост и разум, съзидателност и такт. Оптимист съм, че народът ни е единен и заедно ще продължим всеки ден да работим за просперитета на България. Вярвам, че родолюбието ни обединява повече от всичко и ни пази от всякакви опити за разделение на българското общество“, отбеляза министър-председателят.

Борисов подчертава, че днес страната ни не воюва и трябва да полага усилия за това миналото да не бъде забравено и повторено. Той призовава за достойно и отговорно отношение.

„Отговорността ни за бъдещите поколения ни задължава да се държим достойно, да бъдем отговорни и да помним, че нищо даром не сме получили, а е нужен много труд и постоянство, за да пребъде нашето Отечество. Честит празник!“, посочи още Борисов.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *