Борисов: За 5-и път печелим парламентарни избори

Борисов: За 5-и път печелим парламентарни избори

Премиерът Бойко Борисов се включи с първи коментар за резултатите от днешните избори във Фейсбук. Той подчерта, че за 5 път ГЕРБ печели парламентарни избори и благодари на партията си това.

„За пети пореден път печелим парламентарни избори. Когато създадохме ГЕРБ ометохме всички и сега нямаме алтернатива. Ако имаш 5 или 9% и говориш от името на народа е смешно. Благодаря на моята партия. За мен е най-добре да има максимално голяма представителност в парламента“, каза Борисов. Той изтъкна, че никой друг не се е справил с финасовата криза, миграционния натиска, пандемията.

„Вместо да се дрънкаме кой е по-велик да помислим дали тази години може да бъдем консолидирани. Слушам, че тези с 4-5% искат да правят нещо антиБорисов честито, направете го. Помним какво стана с Орешарски. Мои мили опоненти, познавам ви всички. Израдвайте се хубаво, вече сте в парламента. Аз предлагам мир, да сложим експертите, да положим максимални усилия да излезнем от пандемията. Дайте да изберем най-доброто, което може да се свърши“, каза още Борисов.

Много били партии – напротив! За мен е най-добре да има възможно най-голямо представителство, разкри Борисов.

И без Борисов ще съмне, но имате ли по-опитен от мен? Някой който да се е справил с три кризи – миграционна, финансова, пандемия. Вие не усетихте,че сме в пандемия, обърна се премиерът към избирателите.

„Нямате експертиза да се справите“, обърна се Борисов към опонентите си и допълни: „Направете нещо анти-Борисов – нямаш морала да казваш, че си по-достойния, а не си. Мили опоненти, израдвайте се, станахте депутатите, това беше зора от лятото, а обяснявахте, че хората не ни искат. Те има 5%, 9%, а ние имаме 25% – това е без значение, нека да видим кой работи за народа“.

Аз ви предлагам мир – да сложим експертите, а до декември да успеем да излезем от пандемията. Това е моето предложение към всички – израдвайте се за няколко дни, но след това да се помисли кое е разумното. Да видим дали можем да се обединим в доброто на народа.

Бойко Борисов благодари на членовете на ЦИК, СИК, хората, които работиха с карантинираните и болните, Външно министерство и др.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *