Борисов: Аплодисменти за лекарите в Банско (видео)

Премиерът Бойко Борисов, придружаван от министъра на здравеопазването Кирил Ананиев, и кмета на община Банско Иван Кадев посетиха МЦ“Свето Благовещение“, където се извършва масово тестуване на жителите на гр. Банско за Covid-19.

„По сметката на Министерството на здравеопазването има преведени над 4 милиона лева, които ще използваме за закупуване на предпазни средства. Родолюбието на българина се доказа за пореден път“, коментира здравният министър Кирил Ананиев, който придружаваше премиера в Банско.

Премиерът Борисов аплодира лекарите в Банско. Призова събралите се да го посрещнат жители да ръкопляскат на докторите и полицаите.

Премиерът Бойко Борисов разгледа условията за работа в малко мебелно предприятие в гр. Банско в режима на извънредното положение в страната.

Само да оживеем, после ще решим всичко! Така отговори премиерът Бойко Борисов на въпрос какви мерки ще се предприемат за малкия и среден бизнес в Банско след кризата.

Има дрехи, има предпазни средства, така че масово да се тества градът. Магистрала „Струма“ трябва да се строи, така че догодина пак да е пълен курортът. Целта е да ви запазя живи и здрави, нищо друго в момента. Всеки ден се налага да отговаряме на хиляди въпроси по какви ли не теми, така че да убедим хората, нашите мерки са единствено правилното, посочи премиерът. Той уточни, че държавата в момента разполага с над 20 000 PCR-a, чакат се и още.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *