Бонбони „Кама Сутра“ – хит за Св. Валентин

Бонбони „Кама Сутра“ – хит за Св. Валентин

Сред най-честите подаръци и част от подаръци за празника на влюбените са шоколадовите изделия. Комплект от 16 персонализирани шоколадови бонбони струва 22 лева. Един от най-модерните подаръци за тазгодишния Св. Валентин обаче, е комплект „Петдесет нюанса сиво“, който съдържа кама сутра бонбони, златно шампанско и зар с различни секс пози, показа проверка на Nbox. Комплектът струва около 35 лева. Комплект със секс зарчета и белезници в кутия със сърца пък струва 22 лева. Сред по-романтичните подаръци предпочитани са плюшените играчки и кошниците с шоколадови бонбони. Сред нетрадиционните романтични подаръци е огнен надпис, който се прави от специално подготвен екпи на открито. Надписът се пали вечер, на тъмно, за да се постигне максимален ефект. Цената на една буква е 150 лева. По този начин, ако искате да изпишете Love, ще трябва да приготвите 600 лева.

Розата – от 10 лева до букет от 300 лева

Цената на розата ще скочи до 10 лева, а тази на кремът- до 14 лева за Св. Валентин. Според цветарите тези цветя са от най-купуваните за празници. Червената роза е символ на любовта и влюбените мъже избират най-вече нея за празници като Св. Валентин и 8-ми март. В момента цената на розата варира между 3 и 5 лева в зависимост от сорта и големината. По празниците цената на повечето цветя скача двойно.

Дори герберите, които са по-евтини от розите, ще скочат от сегашните 3 лева на 8 лева. Лилиумите може и да минат розите по цена. Те също са сред предпочитаните цветя за подаряване. Ако искате да купите добре аранжиран букет от няколко рози, трябва да приготвите поне 30 лева. По-луксозните букети обаче стигат и до 70-80 лева. Сред най-евтините цветя са карамфилите. Тяхната цена върви около 1 лев. За празника обаче цената им ще скочи на 3 лева стръкът. На пазара има вече куп фирми, които правят цели букети и кошници с цветя. Там обаче цените са доста по-солени. Ако искате добре аранжиран букет ще трябва да приготвите минимум 50 лева, а цената на подобни цветя стига до 300 лева.

Какво е посланието на различните цветя?

За никого не е тайна, че червената роза означава страст. Ако половинката ви обича рози, но не си пада по класическото червено, обаче вижте какво означават другите цветове рози. Бялата роза олицетворява чистота и младост, розовата- щастие и възхищение, жълтата- приятелство, а оранжевата – желание.

Мнозина може би свързват герберите с учителски букет, но това не е съвсем така. Герберите символизират красота, невинност и чистота, както и благодарност. Има ги в различни цветове, затова можете да предпочетете любимия цвят на половинката или да се спрете на пъстър пищен букет.

Любимото пролетно цвете на много дами, лалето остава предпочитано и вече може да се намери на пазара по всяко време на годината. Те символизират чувственост и топлина, както и нежност.

Лилиумите са перфектният избор за почитателите на ароматните букети. Лилиумите са символ на красота, перфекционизъм, стил и класа. Заради големите си цветове, често не се нуждаят от „компания“ в букета.

Независимо дали ще изберете орхидеи в букет или в саксия, имайте предвид, че те са подходяши за хора-бунтари. За такива, които не играят по правилата. Орхидеите символизират любов, отдаденост и морална сила.

Слънчогледите са трудни за откриване през зимата, но много жени го обожават заради усещането за щастие и лято, което носят. Ако половинката ви обича слънчогледи, постарайте се да откриете за Свети Валентин.

 

nbox.bg

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *