Бойко Борисов на посещение в село Самуилово

Бойко Борисов на посещение в село Самуилово

Премиерът Бойко Борисов е на посещение в село Самуилово, Петричко, близо до границата с Гърция и Северна и Македония, където наблюдава процеса по ваксиниране, както и да се убеди, че ще има ваксини за всички труднодостъпни места. Заедно с него са шефът на Щаба ген. Венцислав Мутафчийски, здравният министър проф. Костадин Ангелов и евродепутатът Андрей Новаков.

„88 хил. дози сме разпръснали из страната. „Зелените коридори“ ще продължат, докато не дойдат 18.5 млн. ваксини безплатни. Никъде в света не се избира с коя ваксина да си сложи. Това е все едно да дадем избор на българина коя кола да си купи и да говорим коя кола е по-хубава. „, каза Борисов.

„Хората проявиха зрялост и вчера и оня ден бях свидетел как се случват нещата във ВМА. Най-възрастният ваксиниран е на 96 г., а най-младият е на 18 г. Много хора иската да се ваксинират. По-добре се сложи каквото и да е ваксина, вместо с никаква. Само в България има такава полемика – коя ваксина е по-добра. Слагат се всички ваксини, утвърдени от Евопейската агенция по лекраства.“, каза от своя страна шефът на НОЩ ген. Мутафчийски.

След това Борисов и ген. Мутафчийски се снимаха с хора от селото. Най-желани са снимка бяха, разбира се, Борисов и ген. Мутафчийски.

„Ела, бе, генерале, виж как те харесват. Айде сега, отрежете му главата за тия приказки, те и без това хората ги е страх от него“, обърна се премиерът към ген. Мутафчийски.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *