Бойко Борисов: Дори да правим нови избори, аз няма да участвам

Бойко Борисов: Дори да правим нови избори, аз няма да участвам

Бившият премиер на страната хвърли политическа бомба.

Инфлацията расте като великденски козунак. Нашите три правителства държаха инфлация между 0% и 3%. Сега ще махнат ДДС, но мога да се обзаложа, че цената на хляба няма да се промени, защото за житото – нафтата поскъпна, торовете, химикалите. С всяка мярка сега на правителството се увеличава инфлацията. Ще обеднеем жестоко. Това заяви Бойко Борисов по време на среща със симпатизанти в Шумен.

Ние всичко плащахме напред на общините, за да може да стане. Какво стана със зърното? Нали тук е житницата ни. Къде са тези милиарди и 200. Всички си подписаха договорите с „Газпром“, взимат си евтиния газ и си мълчат, защото не са „такива герои“, добави бившият министър-председател, пише novini.bg.

И викате „оставка“ и ГЕРБ да се връща. На този обран бостан в момента. Искате да ме направите заложник. Управляващите ви лъжат безсрамно и правят невъзможно връщането на нормалния живот, който имаше при нас. И да ме бутате за вот на недоверие и да правим нови избори – не участвам, обърна се лидерът на ГЕРБ към симпатизантите. Вече 1 година ГЕРБ ги няма. Каква е борбата с корупцията? За 1 година какво разкриха, какво видяха?, коментира Борисов.

Тази ярост и злоба идва от паника, която усещат. Жегата, която усещат, не от нас – от народа. И понеже са поели ангажименти, които не могат да изпълнят, се чудят как да се скрият зад Радев или не знам къде. Страшна еуфория – много добри били служебните министри, каза още той.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.