Бойко Борисов в Ловеч: Нищо не се е променило – от времето на Мирчо Спасов до Бойко Рашков

Бойко Борисов в Ловеч: Нищо не се е променило – от времето на Мирчо Спасов до Бойко Рашков

Какъв човек трябва да си, там, където давиш хората и храниш прасетата с тях, да го кръстиш „Слънчев бряг“… Една мъка имаше майка ми – как е загинал най-скъпият ѝ роднина, който е бил кмет. След дълги години намерих смъртния му акт и там беше записано, че е умрял от „червен вятър“. Това е разликата в нашето и тяхното разбиране за морал.
Помните ли, услужливи медии, какви репортажи правихте с Кирил Петков, качен в електрическа кола. Завод за коли щял да прави в Ловеч. Две години по-късно не отивате да снимате ливадата със соларните паркове отгоре – вместо завод, те построиха фотоволтаик! Не отидохте да снимате и пълния язовир, който Кирчо източи, за да се снима.
Мантинелите по пътя изкривени, маркировки – няма, осветление – няма. Защо Шишков не взима проба от някоя строшена мантинела?
Когато станах премиер София, Русе и Пловдив нямаха спортна зала. Спортната зала във Варна висеше над водата и щеше да потъне, отпуснахме пари за пълен ремонт. В Бургас от две години е готова най-голямата зала в България, но не я пускат. Там трябваше да е световното по лека атлетика, но не го правят, защото ще се говори, че ГЕРБ я направи. Когато пуснахме „Арена Армеец“ в София веднага федерациите бяха наградени с първенства.
Без Бога нищо не можем да направим. Това, че оцеляхме тези две години, също е Божа работа. Силата е нашата слабост – прекалено сме силни, много хора ни имат доверие. Ние сме отговорни към тях.
Хората може да сравняват сами. Асен Василев казва, че българите живеели по-добре. Истина ли е? Не!
Не ви ли обраха с по левче от всеки зареден литър гориво? Парите на българите отидоха в джоба на Путин и „Лукойл“. Знаем за посещенията на Асен Василев в „Лукойл“. Резултатът от тези срещи – обир за милиарди от джоба на българина.
Армията на ГЕРБ – това сте вие! Знаещи и можещи хора! Много е важно да има баланс – и млади, и възрастни, защото това прави партията стабилна и в същото време я подмладява. Стотици исках да кача на сцената вчера в Пловдив, но щяхме да я счупим.
В Ковид-кризата светът не знаеше какво се прави, а ние в България успяхме да минем по възможно най-лекия начин. И затова категорично няма да подкрепя никакви закони, които да обезглавят бизнеса!
Росица Велкова, която беше зам.-министър на Асен Василев и иска да му свърши черната работа, сега предлага да обложи всеки бизнес, фирмичка, гаражче, фризьорски салон, кинкалерия – всичко с данък от 30-35%. Няколко милиарда искат да ви вземат още с този данък, за да му запълнят дупката в хазната.
И какво излиза? Че уж да увеличили пенсиите, а инфлацията ги изяде. Сега искат да оберат фирмите – ще пострадат честните фирми – тези, които влизат в икономиката и индустрията. Ние от ГЕРБ няма да го позволим!
Затова на 2 април – ще питате вашите близки – искате ли пак да ви вземат по левче на литър, пак газът да ви струва 133 лева, искате ли инфлацията да ви изяде и другите спестявания? Знаем как да направим България стабилна отново, но ни трябва мощна подкрепа!
loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *