Благодарност и грамота за един доброволец със смело сърце

Кметът на община Благоевград инж. Румен Томов връчи грамота на Владимир Филков, доброволец в Доброволно формирование „Георги Измирлиев – Македончето“.

Филков е номиниран в категория „Доброволец на годината 2020 в конкурса „Пожарникар на годината”. В традиционната надпревара за 26-и пореден път бяха отличени най-добрите огнеборци, спасители и доброволци за 2020 година. Номинацията и отличието на Владимир Филков е признание за взетото участие в акции за овладяване и погасяване на възникнали масови горски и полски пожари, операции по издирване и спасяване, и неговата отдаденост при изпълнението им.

С подкрепата на началника на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” – Благоевград, гл. инсп. инж. Боян Кондуров, Владимир Филков бе удостоен с тази грамота от д-р Ясен Цветков, председател на Национална асоциация на доброволците в Република България. Наградата е символ на благодарността към всеотдайността, желанието и упорития труд на доброволеца, който притежава голямо сърце, копнеещо за възможността да бъде от помощ на нуждаещите се.

На награждаването присъства и координаторът на ДФ „Георги Измирлиев – Македончето “ Явор Хаджиев.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *