Бил Гейтс с прогноза за 2021 година и кога ще свърши К-19 кошмара

Бил Гейтс с прогноза за 2021 година и кога ще свърши К-19 кошмара

Относно климатичните промени милиардерът заяви, че зелената енергетика е нещо много хубаво, но екологията ще продължи да страда от производството на стомана и цимент

Основателят на компанията Microsoft Бил Гейтс в интервю за GeekWire Summit направи няколко прогнози за 2021 година за целия свят.

Той разказа за причините за глобалните климатични промени на Земята, а също и кога ще свърши пандемията от коронавирус. Гейтс смята, че до края на 2020 година ситуацията с коронавируса само ще се влошава, но с началото на следващата година ситуацията ще тръгне към по-добро, съобщи Блиц.

По думите на анализатора, до тогава вече ще се появят препарати, които ще могат успешно да се борят с коронавирусната инфекция. Ще бъдат създадени моноклетъчни антитела, които ще защитават човешкия организъм от чужди агенти. Той е убеден, че до началото на следващата година ще бъде одобрена поне една от ваксините, които в момента преминават изпитания.

Пандемията ще приключи тогава, когато с нея се преборят всичките страни, без изключения.

Относно климатичните промени милиардерът заяви, че зелената енергетика е нещо много хубаво, но екологията ще продължи да страда от производството на стомана и цимент.

В края на разговора Гейтс направи извод, че хората са започнали по-съзнателно да се отнасят към природата и един към друг, затова като цяло животът трябва да е станал по-добър. Хората, най-накрая, започват да осъзнават заплахата от глобалните климатични промени.

Над половината от населението на планетата вече възприема климатичните промени или като криза, или като много сериозен проблем.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.