Бизнесът в Харманли припозна Павел Вълнев като един от тях

Павел Вълнев е преуспял човек. Той е един от нас, той познава отлично проблемите на частния бизнес. Разчитаме на него, за да можем да нормализираме държавата, да открием нови работни места и да има реална конкуренция, а не надлъгване кой е по-близък до властта. Това заявиха на среща в Харманли представители на местния бизнес.

В градската градина на Харманли се събраха стотици местни хора, които подкрепиха листата на ПП „Републиканци за България“ за 29 МИР-Хасково.

„България не прилича на европейска държава, тя вече е по-зле и от африканските републики. Нямаме конкурентна икономика, а комунистически капитализъм. Парите и държавните поръчки се раздават през прозореца на джипката. Заедно ще променим всичко това“, допълни Павел Вълнев.

Според него Борисов е загубил битката с  пандемията, в България цари пълен хаос с ваксините и някой е длъжен да поеме политическата отговорност за това.

„На първо място сме по смъртност в Европейския съюз, на последно по ваксинирани. Българите не заслужаваме това. Не може повече някой да краде нашите пари и да търгува с животите на нас и близките ни“, каза Павел Вълнев.

„Щастлив съм скъпи приятели, да видя тази градина препълнена с хора. Това означава, че сме победили страха. Ще постигнем победа в Харманли, защото нашата листа е най-младата, най-красивата и в нея са най-образованите хора“, каза председателят на ПП Републиканци за България Цветан Цветанов. Той поздрави водача на листата Радостина Циркова, че въпреки блестящото образование, което е получила в Италия се е върнала в България и ще работи за развитието й.

„Аз никога не съм споделяла, но имам много силна емоционална връзка с Харманли. От тук е моя вуйчо, който отдаде живота си да образова хората в Харманли. Сигурна съм, че сред вас има  много негови ученици“, каза водачката на листата Радостина Циркова. От Харманли е областният координатор на партията за област Хасково Димитър Димитров, както и още много местни хора.

„Искам да поздравя всички приятели от Харманли и област Хасково за доблестта и куража. Републиканци за България и българският народ заедно водим битка за връщане на нормалността в държавата“, изтъкна Цветан Цветанов.

„Ще превърнем заедно върховенството на закона. Ще унищожим бюрокрацията като създадем работещо електронно правителство и работещи общински администрации. Ще работим за процъфтяващи региони и просперитет на Хасковския регион.  Ще отстояваме нашите мерки за запазване и насърчаване на малкия, семейния и средния бизнес“, каза още Цветан Цветанов.

Десетки хора от Харманли споделиха проблемите си и обещаха подкрепа за Цветан Цветанов, Павел Вълнев, Радостина Циркова и силния отбор на Републиканци за България.

„Много е важно да направим важен и информиран избор за бъдещето на България. През 2021 година верният избор е номер 21 в интегралната бюлетина“, убеден е председателят на партията.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *