Бившата шефка на културата в община Банско С. Терзиева с роля в новия сезон на All Inсlusive

Бившата шефка на културата в община Банско С. Терзиева с роля в новия сезон на All Inсlusive

Със заснемане на масови сцени с участието на местни хора като статисти, вчера в Банско стартираха снимките на сериала All Inсlusive. В него като актриса ще участва и Силвия Терзиева, която е родом от Русе, но от няколко години живее в Банско и доскоро оглавяваше отдел „Култура“ към общината. Тя е актьор по образование, а по думите й участието й в сериала е случайно. С. Терзиева се грижи и за осигуряване на статисти, които да участват в масовите сцени на сериала.

Във вчерашния ден снимачна площадка бе паркингът до хотела, където най-вероятно е заснето пристигането на главните герои в Банско. Заснемани са и масови сцени с участието на местни хора.

На този етап подробности около сюжета на филма не могат да бъдат издавани. Това, което може да се каже, е, че в третия сезон се пресъздават коледно-новогодишните празници, които главните герои във филма ще прекарат в Банско. През тази седмица ще бъдат заснети първите серии или пристигането им хотела, което, естествено, няма да остане незабелязано.

Престоят им започва с малък проблем. Оказва се, че едната от стаите, които са резервирали, заради техническа грешка е заета и, естествено, гостите търсят компенсация за причиненото неудобство. Те успяват да си изкопчват престой на база ол инклузив.

Действието на сериала ще се развива не само в хотела, но и в някои местни механи, емблематични за Банско места, ски зоната и други. Снимките ще продължат докъм 10 март. За този период се предвижда да бъдат заснети 12 епизода. Очаква се сериалът да тръгне в ефир към средата на февруари.

Актьорският и снимачният екип са пристигнали в Банско още в неделя и рано сутринта вчера започнаха усилена работа. „Отново на път“, това написа на стената си във Фейсбук в късния следобед в неделя Ненчо Балабанов, който изпълнява ролята на Христо в сериала, и качи снимка от автомагистрала „Струма” на път за Банско.

 

 

Struma.bg

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *