Анонси

Банско готви богата лятна програма за децата

„Да предложим на децата едно пълноценно и весело лято!“ – с този надслов от община Банско съобщават, че и тази година е подготвена богата лятна програма за децата.

„Надяваме се ограниченията след 14 юни 2020 г. да отпаднат и да стартираме игрите и заниманията при спазване на здравните мерки“ – казват от Общината.

С грижа за здравето и сигурността на децата, се предвижда дейностите да се провеждат само на открито в по-прохладните часове от 09.00 до 11.00 и от 16.30 до 18.30 ч. Разходките в планината ще бъдат само в ниската част, без ползване на транспорт. Сборният пункт е „Посетителски информационен център – НП „Пирин” в 9.00 ч. Грижите на децата са поверени на учители, треньори от спортните клубове, полицейски и общински служители.

На 12 юни 2020 г. ще бъде публикувана подробна информация в сайта и Фейсбук страницата на община Банско, както и в училищата и детските градини.

„Ако искате децата ви да се включат в лятната програма, попълнете декларация, която ще намерите в съответните училища/детски градини, и я предайте на класните ръководители/детски учители в срок до 31 май. Декларациите могат да се подадат също в Общинска администрация при Мария Главчева и Ани Тренчева“, съобщават от община Банско. За връзка: 0749/8 86 13

Дейности за учениците:

1.Школа по Изобразително изкуство

2.Школа по музика.

3. Клуб „Народни танци”

4.Спортни игри

5.Спортна аеробика

6.Театрално изкуство

7.Опознаване на културно-историческото наследство на родния край /посещения на музейните обекти/.

8.Детска полицейска школа.

9.Развлекателни разходки в ниската част на планината с опознавателен и обучителен характер

Дейности за децата от детските градини:

1.Школа по Изобразително изкуство.

2.Школа по музика.

3. Клуб „Народни танци”.

4.Опознаване на културно-историческото наследство на родния край /посещения на музейните обекти/.

5.Детска полицейска школа.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *