10 септември, 2020

Pirin Press

Пиринският новинар

Арестуваха собственика на хотел “ Верджилио“Ив. Златарски за крупни данъчни и финансови престъпления

Столични антимафиоти и служители на ДАНС Благоевград щурмуваха вчера известният хотел „Верджилио“ в квартал „Струмско „, научи Struma. com. След обиски са иззети документи, уличаващи собственика на хотела Иван Златарски, с прякор Ванчо Фитнеса в крупни данъчни и финансови престъпления. Ударът е бил планиран след множество оперативни сигнали за дейноста на Златарски и наблюдение от страна на ДАНС Благоевград.
Златарски е сварен неподготвен и според източници на Struma. com от столицата, този път са открити сериозни доказателства за дейността му. Златарски многократно е бил обект на проверка от местните криминалисти, икономически полицаи, заради системни сигнали, че в хотела се предлага платена любов, имало е и такива за разпространение на дрога, което прави бизнесменът -хотелиер оперативно интересно за полицията лице.
След щурма в хотела антимафиотите са последвали обиски в къщата му, апартамент, офиси и автомобилите му. В късния следобед вчера Златарски е закаран в арест в София. Името му през годините се свързваше и с източване на банкомати преди години. Златарски е съдружник в най-новата дискотека в Благоевград в центъра на града.

 

Struma. com

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *