Аортата на Милен Цветков била спукана на 2 места, нямал е шанс

Аортата на Милен Цветков е била спукана на 2 места и кръвта му е започнала да шурти свободно в организма веднага след катастрофата. Нищо не е можело да го спаси. Това разкри в интервю за „24 часа“ адвокатът на близките на покойния журналист Менко Менков.

Той обясни, че при зверския удар, предизвикан от дрогирания Кристиан Николов, е имало 2 вероятни изхода – смъртоносен камшичен удар и/или спукване на кръвоносните съдове. При Цветков леталният край е настъпил заради второто и нищо не е можело да се направи, за да бъде спасен.

„Дори два реанимобила да имаше на мястото на катастрофата и единият да налива кръв, а другият да я изпомпва, това нямаше да го спаси“, коментира Менков по думите на медицински специалисти.

Според експертизите фаталният край е настъпил пряко заради катастрофата и действията на минувачите, опитали се да му помогнат, нямат никакво отношение за хода на делото. Факт е, че има случаи, при които при подобен удар човек излиза от катастрофиралата кола, дори се прибира вкъщи и спи и след няколко часа умира заради вътрешните кръвоизливи.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *