Антон Радичев заживя под охрана

Антон Радичев заживя под охрана

Актьорът Антон Радичев и неговата любима – поетесата Емилия Боянова, са решили да вземат мерки за сигурността си, след като в края на миналата година бяха обрани. Те вече се свързали с известна столична охранителна фирма и сложили СОТ на къщата, която обитават, за да бъдат спокойни, че крадците няма да повторят адреса им.

Звездата от „Клуб НЛО“ и дългогодишната му половинка отдавна живеят в нейната къща в столичния квартал „Овча купел“. След като Радичев бе прецакан от „Топлофикация“, той реши да напусне апартамента си и да се премести при Емилия, за да не трупат с нея сметки в две различни жилища. Макар да няма собственост над къщата, артистът и жената до него си делят разходите, а наскоро той плати и санирането на дома им. Напоследък обаче семейният им бюджет бил оскъден.

„От 46 години играя в Народния театър и такова чудо не съм виждал! Преди се чудехме как да намерим билети за всички желаещи и да ги разпределим за следващи представления, а сега се чудя как да свържа двата края“, ожали се актьорът. Засега той не е спрял да играе и в страната, но заради зелените сертификати публиката била минимална, а парите стигали колкото с останалите му колеги да излязат на нула. Пенсията на актьора е 550 лева, но с добавките нараснала незначително. Премията за ваксината Радичев още не е взел, тъй като имал 8 пъти над нормата антитела след преболедуването на Ковид-19, и все още не се е имунизирал./Retro.bg

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.