Андрей Новаков, ГЕРБ: „Стефан Апостолов е човекът, който от последното място ще бута листата ни напред за отличен“

Андрей Новаков, ГЕРБ: „Стефан Апостолов е човекът, който от последното място ще бута листата ни напред за отличен“

По-рано днес областният координатор на ПП ГЕРБ – Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, заедно с настоящите народни представители на партията от Област Благоевград и кандидати за следващия парламент, регистрираха листата на партията в Районна избирателна комисия – Благоевград.

Кандидатската листа на ГЕРБ е от 22-ма души, като на последното място, по свое собствено желание е нашият народен представител Стефан Апостолов. Самият той обясни, че изборът му да бъде на това място е личен и предпочита да разчита на подкрепата на избирателите, както е направил и на предходните избори, когато отново бе на последните места, но хората го подкрепиха и го наредиха на второ място, след Александър Манолев, по брой преференции.

Самият областен координатор на ГЕРБ залага много на името на Стефан Апостолов, като дори каза пред журналисти, че той ще бъде човекът, който от последното място в листата, ще бута партията напред. „Когато кажеш депутат, особено от Благоевград, всички се сещат за Стефан Апостолов, защото той е много разпознаваем сред хората.  Впечатляващото при него е, че той разчита на своята популярност, на работата, която е свършил. На 22-ро място символично е човекът, който ще бута листата напред. Това, за което се борим е отличен. Свършили сме не малко работа, знаем как да свършим още, така че нашата цел е да имаме 6 депутата на изборите. В момента имаме 5”, подчерта той.

Мотото на Стефан Апостолов и в предстоящата кампания ще бъде „Много сме! Силни сме!”. На преходните избори хората от Община Симитли и района доказаха, че единни и с мисъл за родното място могат да помогнат за това – в парламента да има човек от нашата Община, който да ни представлява и който да защитава интересите ни! Затова нека отново покажем, че работещите и мислещите хора имат място в 45-то Народно събрание. Нека подкрепим Стефан Апостолов!

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *