Александър Мацурев и съветници от ГЕРБ дариха над 300 пакета с храна

Александър Мацурев и съветници от ГЕРБ дариха над 300 пакета с храна

Народният представител от ГЕРБ Александър Мацурев, заедно с кмета на Добринище – Петър Галчев, общински съветници и членове на партията раздадоха над 300 пакета с храна и 1000 маски. Хранителни продукти и предпазни средства получиха жители на Банско, Добринище и селата Места, Кремен, Обидим, Осеново, Гостун и Филипово.

„Продуктите, които подбрахме, са българско производство и с високо качество. Инициативата ни не е за първа година, ежегодна е, но за първи път в ситуация на извънредно положение заради заразата COVID-19. Ето защо сега, в тази ситуация, трябва да си помагаме още повече и да бъдем още по-съпричастни към другите, особено към хората в затруднено положение”, коментира Александър Мацурев.

Той подчерта, че най-светлият християнски празник Великден е още една причина да си припомним какво е да сме обединени, сплотени и добри. Точно сега, повече отвсякога трябва да бъдем и солидарни.

„Благодаря на всички, които се включиха в инициативата. Благодаря за топлото посрещане на жителите във всички населени места”, каза още народният представител от Банско.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *