Албена Михова три месеца е прекарала в къщата си в троянския Балкан

Албена Михова три месеца е прекарала в къщата си в троянския Балкан

Заради кризата дори звездите от щоубизнеса търсят начин да спестят пари от сметки.

Актрисата от Сатирата избрала селската идилия не само, за да бъде максимално близо до природата, а и заради малките сметки, които трябвало да плаща през този провинциален период. Самата тя сподели в „Събуди се“, че извън София по цяла седмица карала с 10 лева, което било добре дошло за изтънелия й покрай коронакризата бюджет, спасяван от пълен провал единствено от заплатата й. „Това е пълната истина за моето пребиваване на село“, искрена е тя.

Албена не пропусна да припомни, че хората от Балкана са много по-отзивчиви и никога няма да оставят съседа си гладен, предаде Стандарт.

Михова – като доста свои колеги – е на ръба на оцеляването, но въпреки това все пак е далеч от идеята да сменя професията. Мечтае за силно драматични роли и се старае героините й в Сатирата да провокират „умен смях“ сред зрителите. „Хуморът се позагуби, защото драмата ни е в повече. Но той трябва да бъде много тънък, с много вкус. За жалост обаче само просташкият хумор весели народа. Клише е режисьорите да ме виждат най-често като комедиина актриса, голяма грешка.“, категорична е Албена.

Ако съжалява за нещо, то е заради някои от любовните си връзки и най-вече за тази, при която толкова изгубила ума си, че поканила гаджето под покрива си.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *